tisdag 7 april 2009

ReductilJag har sedan en vecka ätit Reductil. Ett läkemedel mot fetma. Låter som jag väger ett ton fast enligt mitt BMI så har jag faktiskt fetma!

Jag har kämpat med min övervikt länge, mer eller mindre i nästan 12 år. De senaste åren har jag lagt på mig alldeles för mycket i bland har jag lyckats gå ner några kilon men bara för att sedan gå upp allt och lite till! Upp och ned har det gått och likadant med psyket.

Att aldrig bara kunna klä på sig nåt utan alltid vara tvungen att byta femtioelva gånger bara för att man ser ut som en stoppad korv, att inte vilja åka med barnen till badhuset för att man ser ut som ett fläskberg eller att inte kunna ha kjol eller shorts på somrarna ja, till sist har har det mesta handlat om att jag är FET.

När man pratar om detta med bantning med nära och kära eller folk i stort så är kommentarerna alltid desamma; Men det är ju bara att äta mindre och röra sig mer!Om det vore så lätt så skulle det inte finnas några feta människor i världen!
eller, men du är väll inte tjock, du duger som du är!
Kanske det men jag har trots allt 25 kg för mycket att släpa på och jag mår piss!

Jag har provat allt nu känns det som utan att det egentligen gett några större eller längre resultat så nu provar jag detta!
Det är inte heller helt enkelt, biverkningarna är många och jobbiga och jag har mått skit vissa dagar men i dag mår jag jätte bra! Fast i morgon kanske det är sämre igen, vågar inte hoppas. Om det blir för jobbigt så tänker jag sluta, det finns gränser!

Detta är mitt val! Och jag har faktiskt gått ner över 1 kg sedan i Torsdags!

6 kommentarer:

 1. Yeeee you goo girl,Jag är stolt över dej och hoppas att du klarar de och att du inte tänker så mycket på de och mår dåligt,tänk istället på att du har ett stort hjärta och stöttar mej,och jag ska stötta dej..
  kram på dej

  SvaraRadera
 2. Har också precis börjat med reductil! Har mått super sen jag börja :) Kämpa på!

  SvaraRadera
 3. Vill bara önska en riktigt glad påsk! Ät, drick och var glad så "ses" vi åter på annandagen. Hjärtliga hälsningar Towe och krigarprinsessan.

  SvaraRadera
 4. Hej! Ska bli spännande att följa. Jag tänkte direkt som du skrev, va fettma, det tyckte jag aboslut inte stämde in på dig!! Lycka till iaf!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Heija Heija Heija!!
  Och funkar det inte så gillar jag dig ändå !! =)

  Kram!!

  SvaraRadera
 6. Hej.

  Googlade reductil och hamnade på din sida. Blev väldigt nyfikken på hur det gck med vikten? några biverkningar? slutat på den ? =)

  Mvh Veronica

  min blogg: http://lizardqueen.blogg.se

  SvaraRadera

uppercut

hotel