tisdag 25 oktober 2011

Schema...

Den här fina schematavlan har jag tagit kort på hemma hos våra vänner i Lysekil. Det är en tavla med flarnotyg där man kan fästa bilder med kardborreband. Dom har fått den förskriven från sin habilitering men tyvärr kan inte vi få det från vår habilitering. Jag vill ha ett sådant här schema!!!! Någon som har ett som dom vill bli av med eller som har tips på hur man tillverkar ett med tyg så där? vad man ska ha för tyg osv...

4 kommentarer:

  1. Den såg ju jättefin ut ;)
    Går säkert med filttyg, det har jag brukat använda här hemma till att sätta upp kardborre
    på, eller så köper jag flanellograf-ark, som har de där små prickarna bakom, som i flanosaker. De är lätta att ta bort och sätta dit.

    Annars kankse du kan få tag i en stor magnettavla, bland annat IKEA har ju sånna och så går den kanske slipa av lite och dela in i fält och spraya färgerna man vill ha och sedan ha magneter bakom bilderna, finns ju på rulle att klippa till, med självhäftande på baksidan.

    Går ju även sy ihop ett tygstycke med alla färger och sedan sy fast kardborreband hela vägen för varje dag och ha motsvarande kardborre under bilderna.

    Ja, det var bara som dök upp i mitt huvud, då jag tittade. Jag har själv inte gjort någon än här hemma, känner inte riktigt behovet än med Max. MEn det kommer väl. Lycka till och hoppas vi snart få se din variant ;)
    / Anna

    SvaraRadera
  2. Du kan nog köpa remsor med filt på typ Panduro för jag tror det är filt hon har....där fäster kardborrebandet bäst.
    Helena.

    SvaraRadera
  3. Jag hittade faktisk nyss tillverkaren till dessa schematavlor. Jag har kontaktat dom och väntar nu på svar!
    nilbild.se

    SvaraRadera

uppercut

hotel