måndag 31 augusti 2009

William…

Augusti -09 026 Den här helgen har det inte blivit mycket gjort. Känns som William har suttit framför tv:n hela tiden, dåligt samvete? Ja! I Lördags var vi faktiskt och hälsade på faster och farmor så då gjorde vi lite annat i alla fall!

William har tagit ett lite steg framåt igen nu (trots tv tittandet) Härom dagen ställde jag fram en hög tallrikar på bordet, skulle placera ut dom sen. Men det behövde jag inte för William ställde ut tallrikarna på rätt plats runt bordet. När vi skulle sätta oss till bords stod hans skor på köks golvet vid hans stol, då tog han skorna och bar ut dom i hallen där dom ska stå. Ordning och reda! Han blir så lycklig när man säger och tecknar BRA, då säger han också “bla.., bla..” och tecknar bra!

Det är så lätt att missta sig på hur mycket han förstår när han inte kan prata. Jag längtar tills den dagen han kan uttrycka sig och tala om för oss vad han vill och hur han känner! Just nu är det mest ilskan som han riktigt visar och det gör han med besked! NEJE! säger han högt och tydligt!

Technorati-taggar: ,,

3 kommentarer:

  1. Det går framåt med dom små, på vissa kommer talet senare och motoriken fortare, gäller alla barn så han följer nog sin egen "kurva" roligt när det händer..snart säger han nog moster!

    SvaraRadera
  2. Hej Marika. Jag blir glad om du vill köpa min bok "Josefins etui- en resa genom liv och död". Kanske du kan skriva om den på Humlans hemsida. Det billigaste priset jag hittat är 152 kr på bokextra.se. men om du bara vill läsa så finns på biblioteket i Vintrosa./Maggan.

    SvaraRadera
  3. Jag ska också köpa den boken

    SvaraRadera

uppercut

hotel