torsdag 17 januari 2013

Att det ska vara så svårt?

I dag var projektet att göra bilder till William. Dels i Boardmaker
och så i det nya programmet som jag hade turen att vinna på Myperfectbaby.se, Trippel K heter det och man kan tex göra sociala berättelser i det.

Triple Stories

Det började bra, datorn framme och programmen i gång, men... jag halkar liksom in på facebook och diverse hemsidor.
Började ladda ner uppdateringar till boardmaker som jag inte har en aning om hur dom fungerar? Allt gör jag utom bilder!
Vet inte varför jag har så svårt med detta? har fått jätte mycket inspiration från andra föräldrars bilder på deras material, men det är som att det låser sig... kommer ingen vart liksom.
Skyller på att min skrivare aldrig kommer, verkar som den försvunnit på vägen någonstans?
Nej men seriöst, jag behöver hjälp med detta! Nu har jag varit inne på barnhabiliteringens hemsida och önskat en kurs/handledning i materialtillverkning. Hoppas dom nappar!


 

2 kommentarer:

  1. Åh, jag tänker på det där med att dra i handbromsen och inte ösa på i 190 ...
    Finns det ingen som har gjort detta tidigare som du kan få äran att ta del av? Bara så att man får en bas att börja med så att man inte behöver göra precis allt själv. Efterlys det på facebook, bloggen, HAB m m.
    Visst är det kul att göra saker själv. Men då måste man kolla med sig själv vilken tid och ork man har. Det jag försöker säga är att du inte ska slita ut dig! Hushåll med energin.
    Jag har en del material. Men inte så små bilder som du visar. Mest i A5-format som jag gjorde när Felix var liten. Jag hade en tanke att jag skulle utnyttja dessa bilder för att skriva meningar. Men jag har inte kommit dit. Får se om jag ens närmar mig det. Det får framtiden visa.
    Kram
    Carina

    SvaraRadera
  2. Det är svårt att dra i handbromsen... men jag försöker. Har hittat en jätte bra sida man kan ladda ner mallar i från och göra om så de passar för ens barn!
    http://www.boardmakershare.com/Activity/1548360/Andres-Morning-Routine

    Tack för kloka ord!
    /Marika.

    SvaraRadera

uppercut

hotel